Coaching

Samen tot de kern komen, is de basis voor blijvende verandering. Om tot die kern te komen, combineer ik lichaamswerk via Reiki met technieken om ongewenste gedragspatronen te doorbreken.

In jouw persoonlijke proces is bewustwording van jouw gedachten en patronen en een diagnose waar jouw klachten vandaan komen een eerste mooie stap. Het doel is echter om een duurzame verandering te realiseren. Dat is de reden dat we by Mees graag een stap verder gaan met jou. Dat betekent samen tot de kern komen en een blijvende verandering verwezenlijken in jouw gedragspatronen opgeslagen in jouw onderbewustzijn. In verbinding komen en blijven met jezelf is daarbij het uitgangspunt.

Hoe ontstaan jouw gedragspatronen?

Patronen ontstaan al in de eerste 7 jaar van je leven en worden via je ouders/opvoeders doorgegeven, zonder dat je je daarvan bewust bent geweest.
Het zijn de incompleetheden die je mogelijk met je meedraagt vanuit jouw familiesysteem en daardoor aangepast en aangeleerd gedrag bent gaan vertonen met belemmerende overtuigingen in jouw leven.

Daarnaast heb je door jouw levenservaringen betekenis gegeven aan al jouw zintuiglijke waarnemingen. Dat kunnen bewust meegemaakte prettige maar ook onprettige ervaringen zijn, onbewust opgeslagen op jouw interne harde schijf. Al deze ervaringen zijn verwerkt in jouw hersenen en samengevoegd tot een voortdurende opgeslagen film. Door jouw taal, zowel verbaal als non-verbaal, heb je betekenis gegeven aan deze film. Wanneer jij hierop getriggerd wordt, openen jouw hersenen meteen een programma, dat ervoor zorgt dat je (weer) in een bepaalde gemoedstoestand terechtkomt, waarbij andere programma’s jouw lichaamstaal en gedrag aansturen. Deze patronen zijn onbewust aangeleerd en terugkerend in jouw leven, gerelateerd dus aan jouw eerdere ervaringen en opvoeding.

heerlijk genieten by Mees op de steiger

Sta elke dag even stil, gewoon op straat of op de steiger. Vraag je dan eens af of dit is wat je wilt toen je een zorgeloos kind was.

Vogelvrij van blokkades en patronen

Met de technieken die ik gebruik krijg je inzicht in de wijze waarop je de realiteit waarneemt en betekenis geeft aan je waarnemingen. Je kunt leren om op alternatieve manieren waar te nemen, de betekenis te beïnvloeden en ongewenste patronen te veranderen. Dit leidt tot een hogere mate van persoonlijke effectiviteit, verbeterde communicatie en een bewuste verandering in zowel je denkwijze als gedrag.

Ik werk graag doelgericht met kindsdelen en tijdslijnen (verleden-heden-toekomst) om tot de kern te komen om vanuit jouw onderbewustzijn de transformatie te verwezenlijken. Middels Reiki komt tevens jouw energiecentra terug in balans.

Hierdoor voel jij je vogelvrij van blokkades en patronen en kom je bewust terug in verbinding met jezelf waarbij jij congruent bent in denken, voelen en doen.

heerlijk genieten met by Mees tijdens een avond wandeling

Doe elke dag iets waar jij blij van wordt en waarbij je in verbinding komt met jezelf, al is het iets kleins zoals een rondje wandelen.

Tarieven by Mees coach traject – een persoonlijke investering in jezelf

Een by Mees coach traject is altijd op maat naar behoefte van jouw proces. Een traject bestaat uit eerst een vrijblijvende intake om daarna te beslissen over welk traject het best bij jou aansluit.

Een coach traject start met een halve dag, waarin we samen jouw doelen bepalen. De sessies daarna duren 90 tot 120 minuten per keer en het aantal sessies (3-5-7) en de frequentie (2-3 weken) is flexibel en stem ik samen af met jou. Tijdens de periode van het traject heb jij de mogelijkheid tot contact met mij voor advies op afstand via app, mail of telefoon.

Wil je graag een afspraak maken? Mail hiervoor naar info@bymees.nl of bel naar: 06-53967673

Volg by Mees op Social Media

Deel je geluksmomentjes als je dat fijn vindt.

by Mees genieten aan het water

by Mees

Koornwaardlaan 4
5245 CP Rosmalen

Route: Google Maps
Tel: 06-53967673
E-mail:  info@bymees.nl