Energie

In de praktijk by Mees staat energie centraal. Wanneer de energie bij jou in balans is, is dat de basis voor het vrij zijn van blokkades in je lichaam en geest.

Wat is Reiki?
Reiki, door de Japanse grondlegger Mikao Usui ontdekt en vrij vertaald “universele energie”, is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze, waarbij het doorgeven en ontvangen van deze energie centraal staat. Het doorgeven van de energie gebeurt door lichte handaanrakingen waarmee de energie geleid wordt naar de 7 chakra’s in het lichaam. Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam en bevinden zich in een baan langs de wervelkolom, vanaf de basis tot aan de kruin van het hoofd. Het is mogelijk dat door spanning en stress deze chakra’s uit balans zijn geraakt en er een blokkade is ontstaan.
Door de Reiki behandeling zal het zelfhelend vermogen van het lichaam worden geactiveerd met als resultaat een hersteld evenwicht van de energiebalans in het lichaam. Het is tevens mogelijk de universele energie via een behandeling op afstand te ontvangen.

Wanneer een Reiki behandeling?

Wanneer je fysieke, mentale of emotionele klachten hebt en daarmee blokkades in je lichaam, dan wordt er steeds vaker gekozen voor lichaamswerk middels een Reiki behandeling. Sommige mensen plannen regelmatig terugkerende sessies, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, als onderdeel van een algehele welzijnsroutine. Anderen kiezen ervoor om een behandeling te ondergaan wanneer ze zich gestrest, vermoeid of onevenwichtig voelen.

Het is belangrijk op te merken dat Reiki geen vervanging, maar een aanvulling is op de reguliere zorg. Als je specifieke gezondheidsproblemen hebt, is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen en de aanbevelingen van je zorgverlener op te volgen.

heerlijk genieten by Mees aan het water

Wanneer je blijdschap toelaat in jouw hart, zal zich een nieuw pad openen. Het doorbreekt negatieve patronen in je hoofd en maakt contact met jouw gevoel.

De uitwerking en voordelen van Reiki

Reiki heeft bij iedereen een soortgelijke uitwerking in het lichaam, hieronder enkele voorbeelden van veranderingen die jij kunt ervaren na een Reiki behandeling:

✔ Het bevordert diepe ontspanning
✔ Verlichting van stress, angst en pijn
✔ Het verlicht spierspanning
✔ Het brengt rust in lichaam en geest
✔ Het verhoogt de snelheid van herstel
✔ Het brengt het hele lichaam in balans
✔ Het versterkt de spirituele verbinding

een goed gevoel krijgen met een reiki sessie van by Mees

Reiki is gericht op het bevorderen van ontspanning, het verminderen van stress en het stimuleren van het natuurlijk vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen.

Tarieven by Mees Reiki behandeling

€ 75,- per sessie van 1 uur

€ 42,50 half consult

€ 49,50 per sessie van 45 min voor kinderen t/m 12 jaar

Wil je graag een afspraak maken? Mail hiervoor naar info@bymees.nl of bel naar: 06-53967673

Volg by Mees op Social Media

Deel je geluksmomentjes als je dat fijn vindt.

by Mees genieten aan het water

by Mees

Koornwaardlaan 4
5245 CP Rosmalen

Route: Google Maps
Tel: 06-53967673
E-mail:  info@bymees.nl