Over mij

Hi, ik ben Robert, geboren in 1974 als kind van een Indonesische vader en een Nederlandse moeder en woon in Rosmalen. Ik heb twee fantastische zoons waar ik ontzettend trots op ben. We wonen in een mooie omgeving dichtbij het water, wat vooral in de zomerperiode heerlijk is om van te genieten. Ik heb een HBO-achtergrond en ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, voornamelijk in commerciële functies bij grote multinationals. Ik houd van afwisseling in mijn werkweek.

Ik vind het belangrijk om lekker en gezond te eten en kan daar enorm van genieten. In mijn vrije tijd sta ik daarom graag in de keuken om Aziatische maaltijden te bereiden. Daarnaast ben ik regelmatig onderweg voor een hardlooprondje of een wandeling. En elk jaar ga ik op skivakantie naar de Oostenrijkse Alpen om te genieten van de sneeuw en de rust in de bergen.

Ik heb een passie voor coachen. Dit is ontstaan toen ik basketbal jeugdteams trainde en coachte op eredivisie niveau. Ik vind het mooi om mensen te helpen en te begeleiden bij hun ontwikkeling en groei. Na verschillende eigen ervaringen en uitdagingen in het leven kwam ik in aanraking met Reiki.

Reiki master

Na een aantal keren zelf behandeld te zijn geweest reeds op jongere maar ook op latere leeftijd werd mijn interesse voor het zelf werken met energie groter en groter. In 2016 besloot ik daarom te starten met het volgen van een cursus en heb ik Reiki 1 afgerond. Na het maken van een verdiepingsslag in 2017 met Reiki 2 heb ik in 2018 het Reiki Mastertraject afgelegd, waardoor ik mensen kon gaan behandelen, ook op afstand.

Als mens en coach blijf ik me constant ontwikkelen

Ik daag mezelf uit om me jaarlijks te blijven ontwikkelen als mens en als coach. Ik zie dit als een verrijking voor mijn leven en ook om van betekenis te kunnen zijn voor jou. Ik merkte tijdens de sessies, dat ik tijdens het geven van Reiki ook intrinsiek gemotiveerd was om belemmerende patronen van mijn klanten te doorbreken vanuit het onderbewustzijn. Om me hierin verder te verdiepen, ben ik in 2021 gestart met de NLP Practitioner opleiding, waarna ik vervolgens in 2022 het NLP Mastertraject afgerond heb. Een hele waardevolle persoonlijke reis om jou ook verder te kunnen helpen als mens.

Tevens heb ik diverse coachtrajecten en inner child sessies gevolgd en lees ik vele boeken om de verdiepingsslag te maken hoe je vanuit de kern in verbinding komt met jezelf, waarbij ik graag met kindsdelen en tijdslijnen werk.

Over mij - Robert - by Mees

Mijn motto: De kracht zit in jou, de oplossing in jezelf.

Betrouwbare ondersteuning

In mijn leven heb ik, zoals vrijwel ieder ander, mentale en fysieke uitdagingen op mijn pad gekregen. Deze ervaringen deel ik graag met je, indien je daar nieuwsgierig naar bent. In mijn praktijk gaat het uiteraard om jou. Met alle geleerde vaardigheden en technieken, opgedane kennis en levenservaring kan ik jou tijdens jouw proces helpen om tot de kern te komen, problemen aan te pakken en uitdagingen te overwinnen.

Ik gun het iedereen om de beste versie van zichzelf te worden. Gebruik me dan ook als nuttige en betrouwbare bron van informatie en ondersteuning. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en jou op weg te helpen in jouw persoonlijke reis, terug in verbinding met jezelf.

een goed gevoel samen met by Mees op het bootje

Om tot de kern te komen, is een paracetamol nemen niet de oplossing. We kijken samen wat er werkelijk speelt om tot een duurzame verandering te komen.

Persoonlijke kenmerken

Mijn omgeving vindt mij empathisch, zachtaardig, respectvol, kalm, integer, toegankelijk, serieus, objectief, doortastend, praktisch en efficiënt.
Hieronder kun je lezen wat klanten zeggen als ze by Mees zijn geweest.

Recencies:

“Ik ben er van overtuigd dat Robert met zijn Reiki therapie de snelheid heeft bevorderd van natuurlijk herstel na mijn operatie.”

“Robert heeft mij laten inzien dat elke dag een momentje voor mezelf nemen een enorm verschil kan maken.”

Volg by Mees op Social Media

Deel je geluksmomentjes als je dat fijn vindt.

by Mees genieten aan het water

by Mees

Koornwaardlaan 4
5245 CP Rosmalen

Route: Google Maps
Tel: 06-53967673
E-mail:  info@bymees.nl